Over ons

Wij zijn een schade en herstel bedrijf die Uw voertuig weer een nieuw leven geeft en we kopen en verkopen voertuigen in vooral matte kleuren. Tevens kunt U bij ons Uw auto apk laten keuren en alle reparaties laten uitvoeren en ook voor onderhoud bent U bij ons aan het juiste adres. Alles onder 1 dak voor Uw voertuig. 

U kunt ook bij ons terecht voor schade's en het gewoon spuiten van metallic of unie kleuren. maar omdat een MATTE LAK  Uw voertuig iets apparts geeft hebben wij  ons hierin gespecialiseerd  wij hebben de juiste produkten hier voor juist groot ingekocht en kunnen we dus stunten met onze prijzen. MAT SPUITEN is dus de helft goedkoper als metallic spuiten.

Heeft U ook geen zin om bedragen zoals € 3500,- uit te geven aan Uw auto voor schuren en spuiten?

Wij vinden dat we uren kunnen besparen op monteren en demonteren van onder andere ramen en bumper want er kan ook veel afgeplakt worden of in kleur mee gespoten worden dus dit scheelt een hoop uren dus geld. 

Wij bieden U de kans om Uw voertuig volledig te schuren en matzwart spuiten voor normale bedragen onder de €1000,- voor kleine auto's en onder de €1500.-  voor grotere auto's.

Wij spuiten dan alles  zoals de deurstylen, onder de motorkap en kofferklep. Alles is dan 1 geheel. dus alles 1 kleur.

Mattzwart.nl werkt met een 2k auto lak die kei en kei hard is en niet verkleurd, U kunt dus gewoon door de wasstraat of Uw auto wassen met hogedruk.


Uiteraard geven wij garantie op onze lak en op onze werkzaamheden.

Ook aan aftersale is gedacht want we maken Uw voertuig ook gelijk showroom klaar dus de motor word gereinigd en de binnenkant weer nieuw gemaakt, de ramen weer schoon van binnen en buiten.

U bent maximaal Uw voertuig 3 dagen kwijt, mocht er schade aan Uw voertuig zitten dan is alles in overleg.  

U ziet vast wel eens een foto voorbij komen met de gedachte er zit nog een deukje in, dat komt omdat niet iedereen er voor kiest om de deukjes weg te laten halen. terwijl wij maar 150 tot 250 euro rekenen voor roest steenslag of deukjes strak maken en U kunt uiteraard zelf beslissen of U dat de moeite waard vind.

Wij kunnen alle matte kleuren spuiten en ook unie kleuren spuiten, mail ons gewoon U wens en wij sturen U de juiste en scherpste prijs toe zonder dat achteraf andere prijzen genoemd worden.

Alle voertuigen en vaartuigen of zelfs meubels en instrumenten kunnen we voor U spuiten mail of bel ons voor een vrijblijvende offerte en we vrolijken U weer helemaal op met onze prijzen.

Tevens zijn wij een auto bedrijf die auto's kopen en verkopen dus kijk ook eens onder buttum occasions aub.

NIEUW NIEUW NIEUW WIJ KOPEN OOK AUTO'S MET WERK DUS EEN SCHADE AUTO OF AUTO'S ZONDER APK KUNT U BIJ ONS OOK AANBIEDEN.


Wist u dat ...

mattzwart.nl spuit in alle (matte kleuren)

Mattzwart.nl Wij rekenen geen extra kosten voor schuren want schuren is altijd bij onze prijs in begrepen. Dus of U nou een auto, motor, caravan, scooter, of een boot wilt laten spuiten zijn wij...

Vraag hier een offerte aan

Vul nu ons offerteformulier in om snel een voordelige offerte toegestuurt te krijgen

  Mattzwart.nl B.V. email: mattzwart@hotmail.nl tel: 0294-750425 of 06-46867918 adres:Flevolaan 56 1382jz Weesp Kvk 58801014 svp bellen voor afspraak