Over ons

Wij zijn een schadeherstel bedrijf die uw voertuig weer een nieuw leven kan geven. We kopen en verkopen voertuigen voor zeer scherpe prijzen, op Autohandelmarmen.nl ziet u het aanbod van al onze occasions. 

Tevens kunt u bij ons uw auto apk laten keuren, alle reparaties laten uitvoeren en ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Alles onder 1 dak voor uw voertuig. 

Doorgaans kunt u bij ons ook terecht voor overspuiten in metallic of unie kleuren. Maar omdat een matte lak uw voertuig iets aparts geeft hebben wij ons hierin gespecialiseerd, wij hebben de juiste producten hiervoor groot ingekocht waardoor wij kunnen stunten met onze prijzen. Mat spuiten is dus de helft goedkoper dan metallic spuiten.

Ook schade afwikkeling met uw verzekeraar organiseren wij graag voor u en laten de juiste schade experts komen voor een maximale afwikkeling.

 

Heeft u ook geen zin om bedragen zoals €3500,- uit te geven aan uw auto voor schuren en spuiten?

Wij vinden dat we uren kunnen besparen op monteren en demonteren van onder andere ramen en bumpers want er kan ook veel afgeplakt worden of in kleur meegespoten worden, dit scheelt een hoop uren... dus geld!

 

Wij bieden u de kans om uw voertuig volledig te laten schuren en mat te spuiten tegen normale tarieven.

*Kleinere auto's onder de €1000,-

*Grotere auto's onder de €1500.- 

Wij spuiten dan alles zoals de deurstijlen, onder de motorkap en kofferklep. Alles is dan 1 geheel. dus alles in 1 kleur.

Mattzwart.nl werkt met een 2k autolak die buitengewoon hard is en niet verkleurd, hierdoor kunt u gewoon door de wasstraat of uw auto wassen met een hogedruk. Wij zullen maximaal 7 werkdagen uw voertuig nodig hebben om hem af te leveren, mocht er schade aan uw voertuig zijn kan het langer duren maar dan is dit alles in overleg.

 

Uiteraard geven wij garantie op onze lak en op onze werkzaamheden.

 

Ook aan aftersales is gedacht want we maken uw voertuig ook gelijk "showroom" klaar dit houd in dat we de motor reinigen, de binnenkant als nieuw maken, de ramen schoonmaken van binnen en van buiten. 

 

Waarschijnlijk zal u vast wel een foto voorbij hebben zien komen waar nog een deukje in een voertuig zit, dat komt omdat niet iedereen er voor kiest om deze te laten verwijderen. Enorm zonde natuurlijk aangezien wij hier 150,- tot 250,- voor rekenen. Denk hierbij aan roest, steenslag of deukjes strak maken, doorgaans ligt de keuze of het de moeite waard is natuurlijk altijd bij u.

Mail ons gerust uw wensen door en wij zullen u een vrijblijvende offerte terugsturen met een mooie scherpe prijs zonder dat er achteraf andere tarieven genoemd worden.

Alle voertuigen, vaartuigen, meubels en zelfs instrumenten kunnen we voor u overspuiten.

Tevens zijn wij ook een autobedrijf die auto's inkoopt en verkoopt dus kijk ook eens op de website Autohandelmarmen.nl of klik bovenstaand op de optie occasions.

 

NIEUW NIEUW NIEUW WIJ KOPEN OOK AUTO'S MET WERK, DUS EEN SCHADEAUTO OF AUTO'S ZONDER APK KUNT U BIJ ONS OOK AANBIEDEN.


Wist u dat ...

Mattzwart.nl is samengevoegd met De kleuren tovenaar Wilbrinkstraat 28 6741DG Lunteren 0682188413

Mattzwart.nl heeft een doorstart gemaakt en is overgenomen door De kleuren tovenaar te Lunteren. Tevens hebben wij ook Autohandelmarmen.nl en Autobedrijfgiele.nl overgenomen.

Wij werken er...

Vraag hier een offerte aan

Vul nu ons offerteformulier in om snel een voordelige offerte toegestuurt te krijgen

Mattzwart.nl Autohandelmarmen.nl Dekleurentovenaar.nl Autobedrijfgiele.nl Email: mattzwart@hotmail.nl Tel: 06-821 884 13  Adres:Wilbrinkstraat 28 6741DG Lunteren Kvk 73849030 s.v.p. bellen voor afspraak.