Welkom op de site van Mattzwart.nl overgenomen door De kleuren tovenaar Lunteren.

 

SCHADEHERSTEL BEDRIJF DE KLEUREN TOVENAAR, DE SPUITERIJ VOOR ALLES WAAR LAK OP KAN.

ALLES ONDER 1 DAK: VAN APK, REPARATIE EN ONDERHOUD TOT HET COMPLEET OVERSPUITEN VAN AL UW VOERTUIGEN, TEVENS IN EN VERKOOP VAN VOERTUIGEN.

Het team van Mattzwart.nl is gespecialiseerd in het professioneel en goedkoop mat spuiten van auto's, motors, scooters, caravans, campers en zelfs vrachtwagens. Overigens werken wij niet alleen met mat zwart lak, alle matte kleuren zijn mogelijk!

UITERAARD OOK METALLIC KLEUREN, HOOGGLANS EN WATER GEDRAGEN LAKKEN. EIGELIJK ALLES BEHALVE PLASTICDIP EN CARWRAP.

Doorgaans spuiten we dan ook echt alles waar maar lak opzit. Zoals voertuigen, vaartuigen, meubels en instrumenten.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de autobranche (schade herstellen, spuiten, revitaliseren en poetsen).

De laatste jaren werd ons steeds vaker gevraagd of wij ook auto's van een mat zwarte folielaag konden voorzien. Nu is dat voor ons geen enkel probleem, maar vaak waren onze relaties onder de indruk van de relatief hoge kosten, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief.

Bij Mattzwart.nl voorzien we uw voertuig tegen lage kosten van een mat zwarte verflaag. Een professionele en betaalbare oplossing. De matte lak-finish van Mattzwart.nl is de professionele oplossing om uw voertuig qua uiterlijk weer een nieuw leven in te blazen en zeker ook de goedkoopste.

Onze lakken zijn van de beste kwaliteit en verkleuren niet. Wij werken met een 2k autolak die buitengewoon hard is, hierdoor kunt u gewoon door de wasstraat of de auto wassen met een hogedruk. Het resultaat hiervan is ronduit verbluffend en uiteraad geven wij garantie op onze lak en werkzaamheden.

Mattzwart.nl spuit uw voertuig in alle matte kleuren naar keuze! Doorgaans zijn unie kleuren ook mogelijk en kunnen wij uw voertuig aflakken met een blanke lak.

Matte lakken is geen rage meer maar een blijvend fenomeen geworden. 

Ook voor andere afwerking zoals een professionele belettering, styling of tuning tegen zeer scherpe prijzen bent u bij Mattzwart.nl aan het juiste adres.

 

NIEUW NIEUW NIEUW WIJ KOPEN OOK AUTO'S MET WERK ZOALS HAGEL-SCHADE KRAS-SCHADE BLIK-SCHADE EN SCHADE VRIJE AUTO'S DUS U MAG ALTIJD UW AUTO AANBIEDEN ALS U HEM WILT GAAN VERKOPEN.

 

Meer weten: bel of mail ons en kijk gerust eens rond in het fotoboek op onze site.

 

Het team van Mattzwart.nl, Dekleurentovenaar.nl en Autohandelmarmen.nl

 

mattwit.nl -  mattgrijs.nl -  mattroze.nl -  mattgeel.nl -  mattgroen.nl -  mattrood.nl -  mattoranje.nl -  mattzilver.nl 
mattblauw.nl -  mattgoud.nl -  mattzilver.nl -  mattbronze.nl 

Ook Victoria Beckham gaat voor mat!

In Rusland is de mat-revolutie ook in gang gezet.

 
 


Wist u dat ...

Mattzwart.nl is samengevoegd met De kleuren tovenaar Wilbrinkstraat 28 6741DG Lunteren 0682188413

Mattzwart.nl heeft een doorstart gemaakt en is overgenomen door De kleuren tovenaar te Lunteren. Tevens hebben wij ook Autohandelmarmen.nl en Autobedrijfgiele.nl overgenomen.

Wij werken er...

Vraag hier een offerte aan

Vul nu ons offerteformulier in om snel een voordelige offerte toegestuurt te krijgen

Mattzwart.nl Autohandelmarmen.nl Dekleurentovenaar.nl Autobedrijfgiele.nl Email: mattzwart@hotmail.nl Tel: 06-821 884 13  Adres:Wilbrinkstraat 28 6741DG Lunteren Kvk 73849030 s.v.p. bellen voor afspraak.