Welkom op de site van mattzwart.nl B.V. 

SCHADE EN HERSTEL BEDRIJF  DE SPUITERIJ VOOR ALLES WAAR LAK OP KAN.

ALLES ONDER 1 DAK: VAN APK REPARATIE EN ONDERHOUD TOT HET COMPLEET SPUITEN VAN AL UW VOERTUIGEN, TEVENS IN EN VERKOOP VAN VOERTUIGEN.

Het team van mattzwart.nl B.V. is gespecialiseerd in het professioneel en goedkoop mat spuiten van auto motor scooter caravan camper en zelfs vrachtwagens. Overigens werken wij niet alleen maar met mat zwart lak, alle matte kleuren zijn mogelijk! UITERAARD OOK METALLIC KLEUREN EN HOOGGLANS.

En we spuiten dan ook echt alles waar maar lak opzit. zoals voertuigen, vaartuigen, meubels en instrumenten.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de autobrache (schade herstellen, spuiten, revitaliseren en poetsen).

De laatste jaren werd ons steeds vaker de vraag gesteld: voorzien jullie auto's ook van een mat zwarte folielaag.

Nu is dat voor ons geen enkel probleem, maar vaak schrokken onze relaties van de relatief hoge kosten, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief.

Bij mattzwart.nl B.V. voorzien we uw voertuig tegen lage kosten van een mat zwarte verflaag. Een professionele én betaalbare oplossing. De matte lak-finish van mattzwart.nl B.V. is de  professionele oplossing om uw voertuig, qua uiterlijk, weer een nieuw leven in te blazen en zeker ook de goedkoopste.

Onze lakken zijn van de beste kwaliteit verkleuren niet wij werken met een 2k auto lak die kei en kei hard is en U kunt gewoon door de wasstraat of Uw auto wassen met hogedruk. Het resultaat hiervan is ronduit verbluffend. en uiteraad geven we garantie op onze lak en werkzaamheden.

Mattzwart.nl B.V. spuit uw voertuig in alle matte kleuren na keuze! Unie kleuren zijn ook mogelijk natuurlijk.  Matte kleuren zijn is de nieuwste rage!!! 

Ook voor andere afwerking zoals een professionele belettering of styling of tunning tegen zeer scherpe prijzen bent u bij mattzwart.nl B.V. aan het juiste adres.

NIEUW NIEUW NIEUW WIJ KOPEN OOK AUTO'S MET WERK ZOALS HAGEL-SCHADE KRAS-SCHADE BLIK-SCHADE EN SCHADE VRIJE AUTO'S DUS U MAG ALTIJD UW AUTO AANBIEDEN ALS U HEM WILT GAAN VERKOPEN.

 

Meer weten: bel of mail ons en kijk gerust eens rond in het fotoboek op onze site.

Het team van mattzwart.nl B.V.

mattwit.nl -  mattgrijs.nl -  mattroze.nl -  mattgeel.nl -  mattgroen.nl -  mattrood.nl -  mattoranje.nl -  mattzilver.nl 
mattblauw.nl -  mattgoud.nl -  mattzilver.nl -  mattbronze.nl 

Ook Victoria Beckham gaat voor mat!

In Rusland is de mat-revolutie ook in gang gezet.

 
 


Wist u dat ...

mattzwart.nl spuit in alle (matte kleuren)

Mattzwart.nl Wij rekenen geen extra kosten voor schuren want schuren is altijd bij onze prijs in begrepen. Dus of U nou een auto, motor, caravan, scooter, of een boot wilt laten spuiten zijn wij...

Vraag hier een offerte aan

Vul nu ons offerteformulier in om snel een voordelige offerte toegestuurt te krijgen

  Mattzwart.nl B.V. email: mattzwart@hotmail.nl tel: 0294-750425 of 06-46867918 adres:Flevolaan 56 1382jz Weesp Kvk 58801014 svp bellen voor afspraak